Rólunk

Tisztelt Ügyfelünk, leendő Partnerünk!

Cégünk a KENTAUR Kft. 1990-ben alakult, elsősorban munkaruha készítéssel és forgalmazással foglalkozunk.
Saját gyártó kapacitásunkat 1992-óta folyamatosan korszerűsítjük. A folyamatos fejlesztés és minőség ellenőrzés, valamint megrendelőink visszajelzése és töretlen bizalma eredményeként az általunk tervezett  és gyártott termékeket KENTAUR MUNKARUHÁZAT néven forgalmazzuk.

Megrendelőink igényeit, elvárásait és kívánságait messzemenően figyelembe véve, - színösszeállításban és formában rugalmasan, testmagasság és derékbőség méret szerint akár személyre szólóan is - gyártjuk termékeinket.
Munkaruháinkat csak bevizsgált, munkavédelmi célra minősített és a megrendelő által kiválasztott alapanyagból gyártjuk. Az általunk tervezett munkaruha kényelmes és a munkában biztonságot ad a viselőjének.
Ma egy vállalkozás sikerét a kiválóan elvégzett munka mellett, befolyásolja az a tény is hogy, hogyan jelenik meg partnerei, megrendelői előtt, azaz milyen arculatot mutat. A munkahelyeken, a dolgozók munkaruhája a vállalkozást képviseli és megkülönbözteti más vállalkozásoktól. A cég arculatát alkotó logót, színeit és feliratait hordozó munkaruha a vállalkozás egyik reklámeszköze is. A színekkel akár a belső csoport jelölés is megoldható.
Igény szerint szitanyomással, hímzéssel készítjük el a szükséges feliratozást. Az ilyen munkaruha a megrendelő bizalmát feltétlen növeli.

Megköszönve figyelmét tisztelettel várjuk érdeklődését.

Házi Tibor
ügyvezető igazgató

Go to top